Rehab gick snett

I torsdag körde jag en vanlig stretch övning som jag gjort varje dag i ca 6 månader men denna gången gick det väldigt fel. Kunde inte räta ut benet utan massa smärta och det svullnade till. Nu 3 dagar senare på min födelsedag kan jag nästa belasta benet utan smärta när jag går på citodon och paraflex så något är rejält fel.

Vårdcentralen skrev ut smärtstillan och kryckor och skickade remiss till ortoped. Men som jag är så orkar jag inte vänta i upp till 3 månader. Vill gärna veta nu vad i helskotta det är så jag har bokat tid hos en privat läkare istället på onsdag i hopp om att han kan säga vad det är eller åtminstonde utesluta lite saker.

hade hunnit börja med invcersion 101 som jag nu får sluta med.  Vi får se hur det blir med Flamencon och baletten också 😦

Vad ska man man säga. Om jag inte tränar går jag sönder. Om jag tränar avancerade saker går jag inte sönder. Gör jag simpla saker går jag sönder.

Nu är benet kasst pga en simpel övning där man ligger på rygg och drar knät till bröstet bara. För 4-5 månader slet jag sönder sätesmuskeln när jag tog på mig byxor en morgon 🙂

 

oh well C’est la vie

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s