Intressant återhämtning

Efter 2 dagar med extra gördel så har jag gått ner 4 kg så lite vätska hade man runt buken som verkar ha försvunnit för 4kg fett tappar man inte på 2 dagar.

Sen börjar många av mina rehab övningar kännas för lätta helt plötsligt. Hittils har det känts nästan som om alla övningar ger världens träningsvärk bara jag tänkte på övningarna. Nu känns det inte förrann efter 10-15 reps och jag ska egentligen göra 10 reps. Huh go figure.

Min kropp har en tendens att läka sig i steg verkar det som. Det som känns en morgon i flera veckor känns helt plötsligt inte bara en morgon. Då brukar något annat kännas för jag flyttar tröskeln hela tiden framåt. Wohooooo snart känner jag mig helt normal. Jag vet att läkaren sa 3 månader innan man får göra precis allt men jag har svårt att tro att jag behöver 7 veckor till att bli fullt bra i magmusklerna. Styrkan tar förmodligen längre men vi får helt enkelt se.

Ska dock forsätta med min plan. Nästa vecka får jag sova utan gördel. Efter påsk blir det start med Yin yoga och sen får jag köra det någon vecka innan jag utvärderar nästa steg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s